Matmortua blir en del av InnovArena

Matmortua blir en del av InnovArena

– Grunnen til at vi går inn i InnovArena-klyngen er for å ha full tilgang til klyngeaktivitetene, som er betydningsfulle treffpunkt på tvers av bransje. Både for kjernevirksomheten med ressurshåndtering og sirkulærøkonomi, og andre utviklingsmuligheter, sier Helene Øyangen Lindberg i Matmortua.

Mange kjenner kanskje selskapene Containerservice OttersøyNOPREC og Viking Ottersøy. Til sammen utgjør selskapene Matmortua.

– Vi har blant flere fått Sandnes Transport og MOEN-Gruppen som nye eiere i tillegg til oss som har vært med i mange år. Det har gjort at vi har fått kapital til å satse mer offensivt. Da er det viktig at vi har et godt samarbeid med andre fremoverlente selskaper i regionen, sier Tom Richard Hamland, som er daglig leder i Matmortua-selskapene.

Konsernsjef Are Brekk i MOEN-Gruppen er styreleder i Matmortua, og gir klart uttrykk for at de nye eierne har store ambisjoner på vegne av selskapet. – Vi tror det kommer til å skje mye spennende innfor avfallshåndtering og sirkulærøkonomi i årene framover og vi føler at Matmortua-selskapene er godt posisjoner. Særlig til å jobbe med avfallshåndteringen fra blå sektor, sier Are Brekk.

Klyngeleder Andrea Nogva i InnovArena er meget godt fornøyd med at Matmortua nå har meldt seg til innsats som en del av klyngesamarbeidet. – Dette er et miljø som har mye å bidra med, ikke minst knyttet til sirkulærøkonomi. Jeg tror at det er mulig å få til et sterkt klyngesamarbeid knyttet til nettopp sirkulærøkonomien, sier klyngelederen.

 

Del denne nyheten

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Andre saker

Ukategorisert

Bli vår OCEANIZE prosjektleder

Bli en OCEANIZER Nå kan du ta bli en del av verdens viktigste arbeidsplass. Havplast er ressurser på avveie, dette gjør OCEANIZE noe med, ved

Ukategorisert

Bli vår OCEANIZE verdikjedekoordinator

Bli en OCEANIZER Nå kan du ta del i verdens viktigste salgsjobb. Havplast er ressurser på avveie, dette gjør OCEANIZE noe med, ved å gjøre